Galleri / Bag for en sag

Bag for en sag

Så fik vi endnu engang bagt for en sag - nemlig Børnetelefonen, som Børns Vilkår driver for børn, der har brug for en kompetent voksen at tale med, hvis det ikke lige skal være mor eller far eller læreren på skolen.

Mere end 1200 skoler landet over er med i arrangementet, hvor vi bager en hel formiddag og holder cafe om eftermiddagen, hvorfra overskuddet sendes til Børnetelefonen.

I år holdt vi arrangementet tirsdag den 25. oktober, og det blev en rigtig god dag med masser af lækre kager og en hyggelig cafe. Dog havde vi ikke helt så mange gæster som vi plejer, så det blev ”kun” til en indtægt på 415 kroner, hvor det sidste år var dobbelt så meget.

Men vi prøver nok igen til næste år. Det begrænsede fremmøde kan jo skyldes uheldige sammenfaldende forhold, og børn og gæster hyggede sig under alle omstændigheder.

Se lidt indtryk fra dagen på ”Bagebilleder” i menuen til venstre eller klik her.