Galleri / Brandøvelse

Brandøvelse

Så var vi igen til den årlige brandøvelse, hvor børnene lærer noget om, hvordan man slukker brand, hvad enten det er adventskransen eller en gryde eller noget endnu større, der er gået ild i.

Som sædvanlig var det Lars og Christian, der stod for instruktionen, hvor alle eleverne prøvede både brandtæppe og pulver- og kulsyreslukker.

Desuden blev vi mindet om, hvad vi selv på skolen kan og skal gøre for at sikre os bedst muligt: Hvor er vore sluknings-redskaber, og hvad skal vi i det hele taget gøre, hvis der virkelig opstår en brand? Det skal vi nu have aftalt og indprentet, så vi alle kan det "til fingerspidserne".

Se lidt indtryk fra øvelsen på ”Brandbilleder” i menuen til venstre eller klik her.

Det er godt at kunne håndtere et brandtæppe