Galleri / Christiansø Marathon 2017

Christiansø Marathon 2017

Lørdag den 22. april holdt Tejn Idrætsforening atter Christiansø Marathon i dejlig forårssol. Igen var eleverne inviteret til at deltage i børneløbet. Op mod dagen havde vi i idræt løbetrænet med pulsure.

Sixten fra 7. klasse stillede op i de voksnes rækker og gennemførte et halvmarathon.

Alle de øvrige børn gennemførte mindst én runde (1,5 km), de fleste løb også flere runder. Svea fra 1. klasse blev så grebet af stemningen, at hun endte med at løbe 14 runder, og dermed har hun sit livs første halvmarathon bag sig.

Alle børn fik medaljer og havde en dejlig dag!

Se billeder fra dagen på "Marathonbilleder" i menuen til venstre eller klik her.

14-årige Sixten fra skolens 7. klasse klarede en halvmarathon - 14 gange øen rundt!