Om os / Elevrådet

Elevrådet

Christiansø Skole har også et elevråd. Det har vi ikke haft altid, for der har ikke tidligere været elevinteresse for det.

Det kom der imidlertid i slutningen af 2014, og efter et fint arbejde fra alle elever har vi fået dannet rådet. Og da vi som bekendt er en meget lille skole, med - i skrivende stund i november 2016 - 14 elever i alt, er samtlige elever medlemmer.

Formand er Bertram Zafnes fra 4. klasse, mens Victor Zafnes fra 2, klasse er næstformand og Anders Rose Jensen fra 7. klasse er sekretær.

Skolens ældste elever har formuleret et sæt vedtægter, som kan ses ved at klikke her.

Elevrådet skal blandt andet arbejde for, at eleverne får indflydelse på dagligdagen på skolen