Om os / Elevtrivsel og forældretilfredshed

Elevtrivsel og forældretilfredshed

Alle skolens elever er glade for deres skole og for at bo på Chrisiansø, de fleste har gode og hjælpsomme venner, og lærerne behandler eleverne ordentligt (med respekt). Derudover er forældrene særdeles tilfredse med og trygge ved skolen.

Det er nogle af de positive konklusioner, vi kan uddrage af de to seneste målinger fra maj 2017 af børnenes trivsel og forældrenes tilfredshed.

Vi laver undersøgelserne hvert år, fordi vi har elevtrivsel (både i skolen og i fritiden) og forældretilfredshed som hovedmål. Derfor er det jo vigtigt at undersøge, om vi når målene - og hvis ikke, hvad kan vi så gøre ved det?

Begge målinger kan ses ved at klikke på disse links: Elevtrivsel og forældretilfredshed.

På Christiansø Skole holder vi skolehave - her en flok stolte elever efter såning i foråret 2016