Galleri / Gerlev Legepark

Gerlev Legepark

Fra den 23. til den 27. august 2015 besøgte vi Gerlev Legepark mellem Slagelse og Skælskør. Turen var gjort mulig, fordi eleverne sidste år vandt 10.000 kroner i konkurrencen som landets mest aktive skole i projektet "Aktiv rundt i Danmark".

Eleverne havde selv afgjort, at pengene skulle bruges til en tur, og Gerlev Legepark var et perfekt valg - med mere end 100 gamle og nye lege, spil og andre sjove aktiviteter. Og når vejret var lidt dårligt, kunne vi låne såvel svømmehal som trampolin i gymnastiksalen på Gerlev Idrætshøjskole, som ligger lige ved siden af parken.

Det blev en kanon tur - ikke mindst takket være fantastisk god behandling fra legeparkens og højskolens medarbejdere.

Se lidt indtryk under "Legebilleder" i menuen til venstre eller klik her.

Rasmus og Anders prøver et sjovt kastespil