Lejrskole

Christiansø besøges hvert år af rigtig mange lejrskoler. Dem vil vi gerne hjælpe til at få et så godt og udbytterigt ophold som muligt.

Det kræver først og fremmest viden om øen, dens historie og nutidsliv og dens fauna og dyreliv, og så kræver det naturligvis forberedelse: Hvad vil vi koncentrere os om, og hvordan kan vi ruste os bedst muligt?

Det handler denne side om.

I menuen til venstre findes en række informationer og ideer til, hvad man kan se, opleve og foretage sig på Christiansø, og vi har lagt forskelligt materiale ind, som kan lette lærernes arbejde med at forberede sig selv og klassen på den kommende tur.

Vi har også lavet en lille appetitvækker-video, som kan ses ved at klikke her.

Derudover har en af skolens tidligere elever, Gabriel Dyngvold Marrcher, 18 år, lavet en fornem film, som giver svar på mange af de spørgsmål, øens gæster ofte stiller.

Filmen varer 13 minutter og er både instruktiv og underholdende. Se den ved at klikke her.

Eleverne på Christiansø Skole har svømmeundervisning på skoleskemaet. Derfor har de alle en våddragt, så de kan bade også udenfor den normale badesæson.