Links

Vi arbejder ganske meget med computer på Christiansø Skole. Der er f.eks. en computer til hver elev, og der kommer til stadighed nye programmer og hjemmesider, som kan gøre undervisningen mere spændende for børnene, og som gør det lettere at differentiere.

Vi har abonnement på en del af disse sider og services, mens andre er gratis. Dem, vi har abonnement på, skal eleverne typisk bruge deres uni-login for at få adgang til.

I menuen til venstre har vi ordnet siderne efter fag. Derudover har vi en underside med andre relevante links, f.eks. til vore venskabsskoler.

Klik på menupunkterne og få en kort beskrivelse af de enkelte sider. Hvis du herefter klikker på et af linkene i højre spalte, kommer du direkte ind på de pågældende hjemmesider.