Om os / Mål

Mål

Det er holdningen på Christiansø Skole, at mål skal følges op af måling/dokumentation, dels for løbende at tjekke, hvor godt vi lever op til målene, dels for at have et kvalificeret grundlag for at træffe beslutning om ændringer - enten af målene eller af de valgte metoder.

Skolens fem overordnede mål er:

1. Når eleverne forlader Christiansø Skole – uanset alder – ligger de fagligt i den bedste halvdel på deres klassetrin, når man sammenligner med resultater på landsbasis.
  2. Alle skolens elever er glade for at komme i skole.
  3. Alle øens børn trives og er glade for at bo på Ertholmene.
  4. Forældrene er trygge ved, at deres børn er elever på Christiansø Skole.
  5. Skolens medarbejdere er tilfredse med deres job, herunder vilkår, udviklingsmuligheder og egen indsats."

Hvordan vi måler på hvert af de fem mål kan du se på undersiderne i menuen til venstre: