Galleri / Besøg i middelalderen

Christiansø Skole i middelalderen

Mandag den 15. september besøgte Christiansø Skole – alle 14 elever og tre lærere – Bornholms Middelaldercenter mellem Østerlars og Gudhjem.

Det blev en fantastisk dag, endnu engang guidet af Vibeke Marcher, som er rundviser og fortæller både på Middelaldercenteret og på Hammershus.

Eleverne lærte om madlavning i middelalderen. De deltog i rollespil med elever fra en anden skole, de lærte bueskydning, de udkæmpede voldsomme sværdslag mod en farlig fjende og – ikke mindst – de så, hvordan Vibeke Krudtkælling fyrede små og store kanoner af.

Om natten sov vi i Stormandens hus, inden turen gik tilbage til øen tirsdag formiddag.

Se lidt indtryk på ”Middelalderbilleder 2” i menuen til venstre eller klik her.

Så er vi klar til kamp - på Bornholms Middelaldercenter