Galleri / Fastelavn

Tøndeslagning i Kongens Have

Fastelavn blev - helt som traditionen tilsiger - festligholdt med tøndeslagning i Kongens Have søndag eftermiddag den 26. april.

Forinden havde eleverne i skoletiden lavet fastelavnsris, som de brugte mandag morgen til at rise øernes beboere op. Tøndeslagningen var arrangeret af to forældre, Rikke Hansen og Lars Jørgensen, som blandt andet havde fået en del af de øvrige forældre til at bage kager og fastelavnsboller til lejligheden.

Som sædvanlig var det rigtig hyggeligt, og som sædvandlig fandt vi både en kattekonge (Luna fra 6. klasse) og en kattedronning (Sigrid fra 3. klasse).

Se lidt indtryk på ”fastelavnsbilleder” i menuen til venstre eller klik her.

I kø til tøndeslagning i Kongens Have