Galleri / Vi skriver sang med June

Vi skriver sang med June Beltoft

To spændende dage med sanger og sangskriver June Beltoft fra Svaneke sluttede tirsdag med, at børnene optrådte med den sang, de havde skrevet sammen med June, for håndværkerne, der arbejder på restaureringen af Gammel Kro.

Junes besøg var et led i den huskunstnerordning, som Kulturstyrelsen står bag, og som tidligere på året gjorde det muligt for os at have besøg af en anden sanger, nemlig Gudrun Holck fra København.

Junes besøg handlede om at skrive en melodi og en sang sammen med børnene, og de to dages arbejde bar virkelig frugt i form af en rigtig god melodi og en spændende sang om bedstefars sandaler.

Mandag aften gav hun  i øvrigt en meget vellykket koncert på kroen.

Se lidt indtryk under ”Sangbilleder” i menuen til venstre eller klik her.

Vi optog også en lille video af den sang, der kom ud af anstrengelserne. Den kan ses ved at klikke her.

June Beltoft