Galleri / Go Cook - sund mad

Go Cook - sund mad

Igen i år var vi med i Coops store skolesatsning, Go Cook. Ideen med projektet er at sætte fokus på sund mad - i år med særligt fokus på sunde madpakker.

Det er jo ikke så aktuelt hos os, hvor vi alle går hjem og spiser i frokostpausen hver dag, men sund frokost derhjemme er naturligvis lige så godt som en sund madpakke i skolen.

Derudover lagde det imponerende undervisningsmateriale op til gode snakke om mellemmåltider og sunde snacks, og der var et særligt tema om madpakkens historie både her i landet og i de øvrige nordiske lande, hvor traditionen er anderledes, end den er hos os.

Desuden har Coop lavet en række sjove og instruktive videoer, hvor kokken Gorm og eventyreren Mikkel viser forskellen på sund og knap så sund kost. Videoerne kan ses på dette link.

På selve Go Cook-dagen, torsdag den 2. november, lavede vi pitabrød med falafler samt sunde snaks af gulerødder, kinaradisser og glaskål.

Se lidt indtryk fra dagen på Go Cook-billeder i menuen til venstre eller klik her.

Melet måles præcist af
Christiansø Skole | CVR: 2577 5635 | Christiansø 4, Christiansø, 3760 Gudhjem - Danmark | Tlf.: 56 46 20 72 | skoleleder@christiansoe.dk