Om os / Medarbejdere

Christiansø Skole har fem lærere:

Ida Emilie Sørensen underviser i dansk, billedkunst og biologi på de ældste klassetrin.

Teitur Kass Abrahamsen underviser i matematik, idræt, naturfag, fysik/kemi, geografi og friluftsliv.

Jacob Pescettini underviser billedkunst og engelsk på de yngste klassetrin samt i engelsk, håndværk & design, kristendomskundskab og historie på de ældste klassetrin.

Maja Feenstra underviser i dansk og kristendom på de yngste klassetrin samt i idræt, tysk, madkundskab, historie, geografi og friluftsliv.

Charlotte Buch underviser i matematik  og naturfag på de yngste klassetrin samt i musik. Charlotte er desuden skolens leder.