Galleri / Tur til Bornholm

Spændende tur til Bornholm

I dagene fra den 13. til 16. november 2017 var hele skolen på tur til Bornholm, først og fremmest for at besøge vores nye venskabsskole, Friskolen Østerlars, og dernæst for at gå ”Med skolen i biografen” i Svaneke Bio, hvor vi så ”Den Lille Prins”.

Det blev alle tiders tur, hvor vore elever var sammen med nye kammerater på friskolen i Østerlars, og hvor vi lærere fik ny inspiration til aldersintegreret undervisning, som de også i Østerlars har stor erfaring med.

Tirsdag eftermiddag fik vi besøg af en hemmelig gæst (Lars Juhl, tidligere Christiansøbo og morfar til Liva, Victor og Bertram), som hjalp med indkøb og aftensmad samt morgenmad dagen efter.

Efter biografturen onsdag formiddag bød den tidligere Christiansøbo, Marie-Louise Frithiof, som nu bor i Svaneke, på dejlig frokost, og senere diskede Jan i Bølshavn op med fantastiske burgere til aftensmad - det vil sige: Han fik eleverne til at tilberede maden, så de også på den måde var lidt i skole.

Dejligt med så gode ”gamle” venner - og dejligt at få nye.

Se lidt indtryk fra turen på Bornholms-billeder i menuen til venstre eller klik her.

Skønt at møde nye venner
Christiansø Skole | CVR: 2577 5635 | Christiansø 4, Christiansø, 3760 Gudhjem - Danmark | Tlf.: 56 46 20 72 | skoleleder@christiansoe.dk